C vitamin Covid 19-re ?

2020.10.19

A sanghaji kormány hivatalos bejelentése: a koronavírus nagy dózisú C-vitaminnal kezelhető


Kínában már egyre több kórházban alkalmazzák a nagy dózisú intravénás C-vitamin terápiát, amely hatékonynak bizonyult a koronavírus gyógyításában.

A sanghaji kormány a múlt héten hivatalos ajánlást adott ki, amely szerint az új COVID 19 koronavírust intravénás C-vitamin beadásával kellene kezelni.

A közlemény szerint a C-vitamin nagy mennyiségben látványos eredményeket hozhat a koronavírussal fertőzött betegek esetében - írja a nexusnewsfeed.com.

Egyre több kínai kórházban alkalmazzák az intravénás C-vitamin terápiát

A betegség súlyosságától függően testtömeg-kilogrammonként 50-200mg/kg mennyiséget ajánlanak felnőttek esetében, amely akár a napi 4000-16000 mg-ot is elérheti. Ez egy rendkívül nagy mennyiségű C-vitamin, amit csak néhány napig, és kizárólag orvosi felügyelet mellett lehet alkalmazni!

"Azért fontos a C-vitamin intravénás beadás, mert a C-vitamin 10-szer hatékonyabban szívódik fel, ha intravénásan kapják a betegek, mintha szájon át vennék be - mondta dr. Atsuo Yanagisawa professzor, a tokiói székhelyű Japán Intravénás Terápia Intézet elnöke.

Biztonságos és hatékony vírusölő módszer

"Az intravénás C-vitamin terápia egy biztonságos és hatékony vírusölő módszer" - tette hozzá a professzor.

A Tongji kórházban február 20-án újabb négy koronavírus okozta súlyos tüdőgyulladásban szenvedő beteg gyógyult meg, akiknél intravénás C-vitamin terápiát alkalmaztak.

Dr. Richard Z. Cheng professzor, aki szorosan együttműködik a kínai kormányzati orvosi hatóságokkal, azért küzd, hogy minél több kórházban alkalmazzák a nagy dózisú intravénás C-vitaminterápiát a világjárvány megfékezésére.

Vértezzük fel magunkat a koronavírus ellen...

A COVID-19 vírusfertőzés megelőzésére dr. Cheng és dr. Yanagisawa azt javasolja, hogy mindenki szedjen C-vitamint. Szent-Györgyi Albert (a C-vitamin felfedezője) 1000 mg C-vitamint fogyasztott minden nap. Ez a mennyiség hosszú távon is biztonsággal szedhető.

A koronavírus elleni védekezés fontos része még az immunerősítés (természetes C-vitaminok, vírusölő növények, és természetes antioxidánsok fogyasztásával), a rendszeres kézmosás, valamint az emberekkel való testi kontaktus minimalizálása.

forrás : impressmagazin.hu