IMMUN TIPPEK


 

Feltételezhető, hogy a D-vitamin pótlása a COVID-19 fertőzéssel szemben is immunerősítő hatású lehet - írtuk idén májusban a Semmelweis Egyetem közleménye alapján. Azóta több kutatási eredmény is napvilágot látott.

A D-vitamin jótékony hatásai már régóta ismertek, ahogyan az is, hogy szervezetünk napfény hatására termeli azt. Az előttünk álló hónapokban az egészséges embereknek már tablettára sincs szükségük a megfelelő D-vitaminmennyiség fedezéséhez, hiszen a nyári időszakban 10-30 perc napon töltött idő elegendő a vitamin megfelelő szintű termelődéséhez,...

A sanghaji kormány hivatalos bejelentése: a koronavírus nagy dózisú C-vitaminnal kezelhető

Téli hónapok beköszöntével kifogynak szervezetünk vitamin és ásványi anyag tartalékai.

Először Nobel-díjas tudósunk, Dr. Szentgyörgyi Albert írta le 1936-ban a szőlőmag emberi szervezetre kifejtett kedvező hatását. Ő mondta ki azt is először, hogy a szőlőmag tartalmazza valószínűleg a legtöbb természetes antioxidánst is!
Ha valaki szőlőmag kivonatát szedi akkor szervezetének, több napra hatékony védőbástyát állít a kórokozók elé....

A D-vitamin kifejezés több, zsírban oldódó vitamint foglal magába. Legfontosabb feladata a kalciumháztartás szabályozása, valamint a csontok ásványosítása

A hideg időben mindig előtérbe kerül immunrendszerünk erősítése, felkészítése a vírusokkal teli időszakra. Nézzük meg mire is kíváló hatású a C vitamin !